Nyheter 2016 1-8

Nyheter 2016 1-8

Caroqs Avicci åkte hem till Yngsjö och tituleras nu Benny Hansson.

Caroqs Heroes ” Raly Schönen” Åkte ända till Oslo i Norge

Caroqs Seinabo Sey ”Sassie Nilsson” åker till sitt hem i Åhus/ Lidingö

Caroqs Pretend ”Sigge Ericsson” bosätter sig i Glimåkra

Caroqs Alabursy ”Fridolf Vastamäki” Åkte hem till Rödeby

Caroqs Suedi ”Isa Rugsveen” åkte till Dalby och fick en labradorsyster

Nu känns det som sommar nästan gått och den har tillbringats med valpar, husrenovering. Och bygge av ” Rabbit Hotel” ( med GOD hjälp av vänlig granne 🙂).

Endast 2 utställningar har besökts under sommaren för hundanas och egen  del med social samvaro med vänner

Gunnar visar stolt upp sina ”flickor” från våren hos kennel Skonfelts och Happy Dust Bunnys och önskar dom och deras bröder lycka till i sina nya hem.

En helg i maj deltog Gunnar och Lilly på utställning i Hässleholm och Hörby. Lilly vann unghundsklassen båda dagarna med CK. Gunnar kom 2a i championklassen ena dagen och vann klassen av 4 deltagare den andra dagen med CK. Här slutade han sen BH 2.

Caroqs ”Värmlandsfilial” hade en av sina träffar. Valpköparna träffas en dag och umgås med varandra och sina hundar. Ett jättetrevligt initiativ av alla att aktivera sin hund och ett intresse*

Årets första utställning för oss var i Sollentuna. Roger, Sussie och Lilly var med. Sussie fick excellent, Lilly excellent och ck. Roger blev bästa hane. Det var hans andra utställning i denna lokal och första gången blev han BIR och nu BIM. Låter som ett bra avslut på utställningskarriären J

”Gunnar” CH Caroqs Skype och ”Nellie” CH Caroqs Hitch The Bitch är så stolta över sin ”fruktkull”.

Hitills hade ”Apelsinen” Caroqs Arancia ”Lilly” och ”Jordgubben” Caroqs Fraise ”Bilbo” provat lyckan och blivit BIR och BIG på utställning. Nu har brorsan ”Fikonet” Caroqs Fichi ”Isac” debuterat med samma framgång. 3 av syskonen är utställda och samtliga BIG på inoff. Utställningar.