Nyheter 2023

Nyheter 2023 

TREVLIGA FAMILJEDAGAR UNDER HÖSTEN

RONNEBY

I Ronneby var det utställning o det var 3 stycken Caroqs som anmält sig dit. Dagen började med Jens/ Caroqs Niall och Sammy/Caroqs Sammic. Anmäld var kullsystern Coockie/ Caroqs Cara som ochså var anmäld. Alla 3 blev placerade i bästa hane i tikklass med resultat:


Jens: 1 juniorklass med ck, BH 2 med CERT och BIR Jun

Coockie: 1 i junior tikar BT 2 med ck och BIMjunior

Sammy: 3 av. öppen klass med ck o BH 4

Utställning: Klubben firade 60 år o här visas kort från det.Caroqs deltog med Jens o Sammy, Jens blev l BIM junior o Sammy Exc o blev 3 öppen hane.

Jakt: Caroqs Ariel/ Ellie hade en toppendag med matte Ingrid när de passade på att avlägga ett anlagsprov i viltspår som blev godkänt, vilket även Caroqs Relief/ Doris blev.

Caroqs Orlaigth ”Senga” hängde med sin familj, kennel Miketos på en semestertripp till Piteå. 2 utställningar var inplanerade och Senga visade sig att hon höll vad hon lovade redan i valplådan.

Hon fick CERT och blev bästa tik 1 och BIM. Dagen efter fick hon CERTET igen och blev BIR.

2 raka CERT på 2 försök redan i juniorklass. Ett STORT GRATTIS

 

Vi deltog i en dubbelutställning i Skåne en helg. Bl.a. deltog Jens och hans kullsyster Cockie. Jens vann juniorhanar och Cockie placerades som 2a bland juniortikar.. Båda fick CK båda utställningarna och Jens placerades också som BH 4 den ena dagen.

Tog med mig far o son (Sammy o Jens ) på en resa till Södertälje en weekend, naturligtvis fanns det en utställning med i bilden. Jens debuterade på en officiell utställning i juniorklass med ett EX (exellent)  i kvalitetsbedömningen.

Sammy tänkte att då skall han visa pojkvaskern var skåpet skall stå. Han slutade till sist dagen med att få CERT och bli BIM (bästa hane 1)

Dagen fortsatte hemåt med ett leende på läpparna medans hundarna snarkade ljudligt därbak.

Caroqs Ockra blir hämtad hem till sitt hem på Värmdö o är nu  Malva Norinder. Matte Lisa, Leopold o Louise  är lyckliga ägare.

Caroqs Orlaith "Senga" följde med sin flock Miketos till My dog i Göteborg. Hon deltog på båda utställningarna och blev BT 4 och fick CK på båda showerna redan 10 månader gammal.

"Jens" linslus som bor på kenneln, båda från samma kull.

Foton Marita Norgren / Ingrid Jörgensson